Kush janë të famshmit më të paguar në botë për një postim në Instagram


January 11, 2022

Hopper HQ ka publikuar listën e vitit 2021 për personazhet më të paguar për postimet në profilin e tyre në Instagram.

 “Lista e të pasurve në Instagram” përmban emrat më të mëdhenj në Hollywood, në fusha të ndryshme, ku kryesohet nga futbollisti Cristiano Ronaldo dhe mbyllet me këngëtaren Demi Lovato.

Cristiano Ronaldo

Ndjekës: 322 milionë

Pagesa për postim: $1,604,000

Dwayne “The Rock” Johnson

Ndjekës: 259 milionë

Pagesa për postim: $1,523,000

Ariana Grande

Ndjekës: 256 milionë

Pagesa për postim: $1,510,000

Kylie Jenner

Ndjekës: 254 milionë

Pagesa për postim: $1,494,000

Selena Gomez

Ndjekës: 249 milionë

Pagesa për postim: $1,468,000

Kim Kardashian

Ndjekës: 241 milionë

Pagesa për postim: $1,419,000

Lionel Messi

Ndjekës: 241 milionë

Pagesa për postim: $1,169,000

Beyonce

Ndjekës: 197 milionë

Pagesa për postim: $1,147,000

Justin Bieber

Ndjekës: 187 milionë

Pagesa për postim: $1,112,000

Kendall Jenner

Ndjekës: 179 milionë

Pagesa për postim: $1,053,000

Taylor Swift

Ndjekës: 171 milionë

Pagesa për postim: $1,012,000

 Jennifer Lopez

Ndjekës: 168 milionë

Pagesa për postim: $988,000

Khloe Kardashian

Ndjekës: 170 milionë

Pagesa për postim: $949,000

Nicki Minaj

Ndjekës: 149 milionë

Pagesa për postim: $874,000

Miley Cyrus

Ndjekës: 140 milionë

Pagesa për postim: $838,300

Neymar

Ndjekës: 156 milionë

Pagesa për postim: $824,000

Miley Cyrus

Ndjekës: 140 milionë

Pagesa për postim: $838,300

Kourtney Kardashian

Ndjekës: 135 milionë

Pagesa për postim: $785,000

Kevin Hart

Ndjekës: 118 milionë

Çmimi për postim: $706,000

Virat Kohli

Ndjekës: 140 milionë

Pagesa për postim: $680,000

Demi Lovato

Ndjekës: 111 milionë

Pagesa për postim: $668,000