I prenë keq flokët modeles, salloni i bukurisë gjobitet me 271 mijë euro


September 24, 2021

Një gjykatë në Indi ka gjobitur me 271.000 dollarë një sallon bukurie, pasi i kanë prerë keq flokët modeles.

Sipas BBC, flokët për modelen ishin shumë të rëndësishme pasi reklamonte produkte të shumta me to.

Gjykata vendosi që prerja e flokëve i ka shkaktuar humbje të madhe modeles, ndaj dhe ata morën vendimin e gjobës.

"Ajo pësoi një shkatërrim të rëndë mendor dhe trauma për shkak të neglizhencës së sallonit në prerjen e flokëve dhe nuk mund të përqëndrohej në punën e saj dhe në fund e humbi punën," vuri në dukje gjykata në argumentimin e vendimit.

Salloni, i cili është pjesë e një zinxhiri të shquar hotelesh në Delhi, lejohet të apelojë kundër vendimit.